Strona główna Ostatnie testy Nasze Zestawy Kanały 4K Próbki HD Forum
Rejestracja Regulamin Kalendarz Szukaj Dzisiejsze posty Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane


Wróć HDforum > Articles > Artykuły otwarte hdtv.com.pl > Video > TV > Samsung 55ES7000 test otwarty - przyszłość Smart Tv jest już teraz.
Odpowiedz

Senior Member

Avatar baasior

Meldunek: Jan 2011
Postów: 110
Skąd: Śląskie

Cytuj  
#372
31-03-2015, 09:27
Domyślnie

Panowie, po zainstalowaniu powyższego softu za każdym razem po wł. TV muszę konfigurować połączenie wifi. Czy działo się komuś też tak? Jak temu zaradzić. Dzięki.
Odpowiedź z Cytatem
baasior jest offline
reklama


Meldunek: Feb 2005
Skąd: hdtv.com.pl

 
Senior Member

Avatar baasior

Meldunek: Jan 2011
Postów: 110
Skąd: Śląskie

Cytuj  
#373
02-04-2015, 08:08
Domyślnie

Cytat:
Napisał baasior Zobacz post
Panowie, po zainstalowaniu powyższego softu za każdym razem po wł. TV muszę konfigurować połączenie wifi. Czy działo się komuś też tak? Jak temu zaradzić. Dzięki.
Ok problem rozwiązany
Odpowiedź z Cytatem
baasior jest offline
Senior Member

Avatar waszek_rmc

Meldunek: Oct 2012
Postów: 130
Cytuj  
#374
05-05-2015, 07:02
Domyślnie

Mam podobny problem na plazmie ps51e6500. Najnowszy soft i noe wykrywa wifi... Jak zaradziles u siebie?
Odpowiedź z Cytatem
waszek_rmc jest offline
reklama


Meldunek: Feb 2005
Skąd: hdtv.com.pl

 

Senior Member

Avatar baasior

Meldunek: Jan 2011
Postów: 110
Skąd: Śląskie

Cytuj  
#375
01-07-2015, 09:08
Domyślnie

Korzysta ktoś może z dekodera Ci vectry albo upc. Chodzi mi ustawienie swojej listy kanałów.
Odpowiedź z Cytatem
baasior jest offline
Junior Member

Avatar VIC82

Meldunek: Dec 2015
Postów: 1
Cytuj  
#376
20-12-2015, 12:30
Domyślnie

Cytat:
Napisał baasior Zobacz post
Panowie, po zainstalowaniu powyższego softu za każdym razem po wł. TV muszę konfigurować połączenie wifi. Czy działo się komuś też tak? Jak temu zaradzić. Dzięki.
Jak temu zaradzić?
Odpowiedź z Cytatem
VIC82 jest offline
Junior Member

Avatar czaro3000

Meldunek: Sep 2012
Postów: 15
Cytuj  
#377
24-02-2016, 13:30
Domyślnie

Witam,czy w rozmiarach 40,46 i 55 jest taka sama matryca?240Hz czy 200Hz?
Odpowiedź z Cytatem
czaro3000 jest offline
reklama


Meldunek: Feb 2005
Skąd: hdtv.com.pl

 

Odpowiedz

Article Tools Search this Article
Search this Article:

Zaawansowane wyszukiwanie

Zasady postowania
Nie możesz zakładać nowych tematów
Nie możesz pisać wiadomości
Nie możesz dodawać załączników
Nie możesz edytować swoich postów

BB Code jest Włączony
EmotikonyWłączony
[IMG] kod jest Włączony
HTML kod jest Wyłączony
Trackbacks are Włączony
Pingbacks are Włączony
Refbacks are Włączony



Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 06:55. Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO
Tłumaczenie: vBHELP.pl - Polski Support vBulletin VBulletin Skin by ForumMonkeys.




Nowy na forum?

  • Regulamin
  • Zapomniałeś hasła?
  • Zarejestruj się.
  • Jak szukać treści.
  • Polityka prywatności
  • Reklama

  • Ciekawe artykuły

  • Czy Hz ma znaczenie?
  • Nie strać danych.
  • Robot co skosi trawnik
  • Zestawy użytkowników
  • Graj w 4K!

  • Testy otwarte

  • Panasonic ET5E test
  • Philips PFL 4007 test
  • Panasonic VT50 test
  • Sharp 70le835 test
  • Samsung ES7000 test
  • Panasonic DT50 test

  • Nasi Partnerzy

  • Cyfrowe atelier

  • Kontakt - hdtv.com.pl - Archiwum - Dyrektywa prywatności - Na górę