Strona główna Ostatnie testy Nasze Zestawy Kanały 4K Próbki HD Forum
Rejestracja Regulamin Kalendarz Szukaj Dzisiejsze posty Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane


Wróć HDforum > Video > LCD > Toshiba > TV Toshiba 40TL838 - model 3D który w klasie cenowej przyniesie wiele radości - test
Odpowiedz

Junior Member

Avatar milan0s

Meldunek: Jan 2012
Postów: 9
Cytuj  
#57
15-01-2012, 22:47
Domyślnie

Cytat:
Napisał massiwo Zobacz post
chociaz plus bo na razie wszystkie foramty mi czyta, nawet mkv po 10gb

wrocilem do poprzedniego softu i niestety opcja zmiany rozmiaru przy firlmach nie dziala, brak tez kodowania przy napisach, nie mozna nigdzie tez ustawic godziny
Czy filmy w formacie MKV z dźwiękiem DTS działają? (czy jest dźwięk)
Ja mam soft 6.0.08.1 SEP 13 2011 i zmiana rozmiaru obrazu w filmach oglądanych na różnych nośnikach nie działa, dostosowuje się z automatu i jest ok.

Czy ktoś korzystał z adaptera wifi w tym tv?

Ostatnio edytowane przez milan0s ; 15-01-2012 o 22:49
Odpowiedź z Cytatem
milan0s jest offline
reklama


Meldunek: Feb 2005
Skąd: hdtv.com.pl

 
Senior Member

Avatar witgit

Meldunek: May 2008
Postów: 199
Cytuj  
#58
15-01-2012, 23:43
Domyślnie

Wczoraj sprawdzałem na sofcie 6.4 i nie ma dzwięku w mkv.

Soft 6.4

Soft 6.1

Ostatnio edytowane przez witgit ; 15-01-2012 o 23:46
Odpowiedź z Cytatem
witgit jest offline
Junior Member

Avatar pwitala

Meldunek: Dec 2011
Postów: 9
Cytuj  
#59
16-01-2012, 08:03
Domyślnie

Witam,
Czy ten firmware pasuje też do RL838? Ile czasu trwa aktualizacja?
Odpowiedź z Cytatem
pwitala jest offline
reklama


Meldunek: Feb 2005
Skąd: hdtv.com.pl

 

Senior Member

Avatar witgit

Meldunek: May 2008
Postów: 199
Cytuj  
#60
16-01-2012, 09:06
Domyślnie

Nie pasuje do RL.....
Odpowiedź z Cytatem
witgit jest offline
Junior Member

Avatar pwitala

Meldunek: Dec 2011
Postów: 9
Cytuj  
#61
16-01-2012, 10:02
Domyślnie firmware

A czy ma ktoś może firmware do 40RL838?
Odpowiedź z Cytatem
pwitala jest offline
Junior Member

Avatar Rocq

Meldunek: Jul 2010
Postów: 16
Cytuj  
#62
16-01-2012, 11:02
Domyślnie

Ja nadal czekam na pomiar inputlaga

A co do kalibracji, ja sobie sam go ustawilem i na sygnale z naziemnej telwizji cyfrowej ma bardzo dobry obraz
Odpowiedź z Cytatem
Rocq jest offline
reklama


Meldunek: Feb 2005
Skąd: hdtv.com.pl

 

Odpowiedz

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Przeszukaj ten temat:

Zaawansowane wyszukiwanie

Zasady postowania
Nie możesz zakładać nowych tematów
Nie możesz pisać wiadomości
Nie możesz dodawać załączników
Nie możesz edytować swoich postów

BB Code jest Włączony
EmotikonyWłączony
[IMG] kod jest Włączony
HTML kod jest Wyłączony
Trackbacks are Włączony
Pingbacks are Włączony
Refbacks are Włączony



Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:26. Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO
Tłumaczenie: vBHELP.pl - Polski Support vBulletin VBulletin Skin by ForumMonkeys.




Nowy na forum?

  • Regulamin
  • Zapomniałeś hasła?
  • Zarejestruj się.
  • Jak szukać treści.
  • Polityka prywatności
  • Reklama

  • Ciekawe artykuły

  • Czy Hz ma znaczenie?
  • Nie strać danych.
  • Robot co skosi trawnik
  • Zestawy użytkowników
  • Graj w 4K!

  • Testy otwarte

  • Panasonic ET5E test
  • Philips PFL 4007 test
  • Panasonic VT50 test
  • Sharp 70le835 test
  • Samsung ES7000 test
  • Panasonic DT50 test

  • Nasi Partnerzy

  • Cyfrowe atelier

  • Kontakt - hdtv.com.pl - Archiwum - Dyrektywa prywatności - Na górę