Strona główna Ostatnie testy Nasze Zestawy Kanały 4K Próbki HD Forum
Rejestracja Regulamin Kalendarz Szukaj Dzisiejsze posty Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane


Wróć HDforum > Video > LCD > Toshiba > TV Toshiba 40TL838 - model 3D który w klasie cenowej przyniesie wiele radości - test
Odpowiedz

Junior Member

Avatar kukes1

Meldunek: Mar 2012
Postów: 5
Cytuj  
#351
16-03-2012, 18:05
Domyślnie

na x 360 tego problemu nie ma czerń super!
Odpowiedź z Cytatem
kukes1 jest offline
reklama


Meldunek: Feb 2005
Skąd: hdtv.com.pl

 
Senior Member

Avatar Pioro

Meldunek: Apr 2007
Postów: 163
Cytuj  
#352
16-03-2012, 21:32
Domyślnie

mi tez cholernie przeszkadza nierownomiernie podświetlona matryca, zwlaszcza wieczorem na czarnym tle, nie wiem moze sie do tego przyzwyczaje ale narazie na bank nie;/ no i ten efekt teatru wy tez tak macie podczas ogladania z usb?
Odpowiedź z Cytatem
Pioro jest offline
Junior Member

Avatar tvsatuser

Meldunek: Jan 2012
Postów: 18
Cytuj  
#353
16-03-2012, 21:38
Domyślnie

W instrukcji przy opisie pilota jest napisane, ze przycisk play/pauza w trybie TV to stopklatka
Czy to błąd? Bo według spec TL838 nie posiada żadnych funkcji PVR

Czy też ta funkcja jest i zatrzymuje obraz bez zapisywania na pamięć USB?
Odpowiedź z Cytatem
tvsatuser jest offline
reklama


Meldunek: Feb 2005
Skąd: hdtv.com.pl

 

Junior Member

Avatar kukes1

Meldunek: Mar 2012
Postów: 5
Cytuj  
#354
17-03-2012, 09:05
Domyślnie

Pioro , u mnie czerń z tv sat ok , z x 360 ok, z BD super tylko z tej cholernej ps 3 widać świecące diody.
Odpowiedź z Cytatem
kukes1 jest offline
Member

Avatar fatis

Meldunek: Feb 2012
Postów: 49
Cytuj  
#355
17-03-2012, 12:06
Domyślnie

Panowie a co u was podczas pokazu slajdów zdjęć z usb lub z sieci. Te mozaiki które składają zdjęcie tak sie masakrycznie tną że psuje to cały efekt. No i chodzi to bardzo wolno. Macie na to jakąś radę?
Odpowiedź z Cytatem
fatis jest offline
Senior Member

Avatar Pioro

Meldunek: Apr 2007
Postów: 163
Cytuj  
#356
17-03-2012, 13:11
Domyślnie

no wlasnie na x360 czern super, ale na tv kablowej juz gorzej, od czego to zalezy? da sie wylaczyc 200hz, zeby bylo normale 50 hz?
Odpowiedź z Cytatem
Pioro jest offline
Senior Member

Avatar Pioro

Meldunek: Apr 2007
Postów: 163
Cytuj  
#357
18-03-2012, 14:26
Domyślnie

w specyfikacji jest ze tv ma dvb-c czy odbiera sygnal cyfrowy z kablowki np osiedlowej? czy trzeba jakis moduł dokupic?
Odpowiedź z Cytatem
Pioro jest offline
reklama


Meldunek: Feb 2005
Skąd: hdtv.com.pl

 

Odpowiedz

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Przeszukaj ten temat:

Zaawansowane wyszukiwanie

Zasady postowania
Nie możesz zakładać nowych tematów
Nie możesz pisać wiadomości
Nie możesz dodawać załączników
Nie możesz edytować swoich postów

BB Code jest Włączony
EmotikonyWłączony
[IMG] kod jest Włączony
HTML kod jest Wyłączony
Trackbacks are Włączony
Pingbacks are Włączony
Refbacks are Włączony



Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 05:33. Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO
Tłumaczenie: vBHELP.pl - Polski Support vBulletin VBulletin Skin by ForumMonkeys.




Nowy na forum?

  • Regulamin
  • Zapomniałeś hasła?
  • Zarejestruj się.
  • Jak szukać treści.
  • Polityka prywatności
  • Reklama

  • Ciekawe artykuły

  • Jaki Logitech
  • Czy Hz ma znaczenie?
  • Nie strać danych.
  • Robot co skosi trawnik
  • Zestawy użytkowników
  • Graj w 4K!

  • Testy otwarte

  • Panasonic ET5E test
  • Philips PFL 4007 test
  • Panasonic VT50 test
  • Sharp 70le835 test
  • Samsung ES7000 test
  • Panasonic DT50 test

  • Nasi Partnerzy

  • Cyfrowe atelier

  • Kontakt - hdtv.com.pl - Archiwum - Dyrektywa prywatności - Na górę