Strona główna Ostatnie testy Nasze Zestawy Kanały 4K Próbki HD Forum
Rejestracja Regulamin Kalendarz Szukaj Dzisiejsze posty Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane


Wróć HDforum > Video > LCD > Samsung > Seria F i screen view
Odpowiedz

Senior Member

Avatar matrixabc

Meldunek: Jan 2014
Postów: 239
Cytuj  
#22
05-06-2014, 13:53
Domyślnie

Odbieram sygnał z telewizji kablowej natomiast programy w hd mam ustawione na telewizji naziemnej czyli DVB-T (TVP1 HD, TVP2 HD). Dodatkowo mam jeszcze z satelity sygnał (DVB-S2) ale muszę sprawdzić jak działała program w HD bo zwykłej wersji to na pewno mogę również oglądać na laptopie.
Odpowiedź z Cytatem
matrixabc jest offline
reklama


Meldunek: Feb 2005
Skąd: hdtv.com.pl

 
Senior Member

Avatar matrixabc

Meldunek: Jan 2014
Postów: 239
Cytuj  
#23
05-06-2014, 21:59
Domyślnie

Z sygnałem z DVB-S to jest troszkę dziwnie ponieważ zauważyłem że przekazywany jest obraz wraz z całym menu telewizora. Na przykład jak nacisnę menu w telewizorze to w laptopie również na ekranie jest menu. Coś w rodzaju klonowania obrazu. Natomiast jeżeli na telewizorze ustawie złącze AV wówczas na laptopie ekran jest już bez menu rozdzielczość sygnału jakby sie powiększa i nawet kanał w HD jest przesyłany do laptopa.
Odpowiedź z Cytatem
matrixabc jest offline
Junior Member

Avatar rako28

Meldunek: Oct 2014
Postów: 5
Cytuj  
#24
04-10-2014, 22:27
Domyślnie

Witam ktos pomoze ,mam problem ze wspolpraca tv samsung 6400f z asusem t100 .Aplikacja smart wuev sie zainstalowala bez problemu lecz po uruchomiemiu nie znajduje tv.Dodam ze screen miroring dziala ok.obraz z kompa wyswietla sie na tv.Tv z tabletem i telefonem na androidzie dziala ok
Odpowiedź z Cytatem
rako28 jest offline
reklama


Meldunek: Feb 2005
Skąd: hdtv.com.pl

 

Junior Member

Avatar rako28

Meldunek: Oct 2014
Postów: 5
Cytuj  
#25
13-11-2014, 20:02
Domyślnie

zainstalowalem smartviev 2.0 niedziala z seria f. aplikacja podana w postach wczesniej m
nie chce sie zainstalowac,windows 8.1. brak zarzadzania kontami grup lokalnych
Odpowiedź z Cytatem
rako28 jest offline
Senior Member

Avatar matrixabc

Meldunek: Jan 2014
Postów: 239
Cytuj  
#26
18-11-2014, 21:32
Domyślnie

smartviev 2.0 nie będzie działać z serią f ponieważ jest dedykowana dla serii H.
Dla serii F jest smartviev 1.0 który dział na win8
Odpowiedź z Cytatem
matrixabc jest offline
reklama


Meldunek: Feb 2005
Skąd: hdtv.com.pl

 

Odpowiedz

Tagi
screen, seria, view

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Przeszukaj ten temat:

Zaawansowane wyszukiwanie

Zasady postowania
Nie możesz zakładać nowych tematów
Nie możesz pisać wiadomości
Nie możesz dodawać załączników
Nie możesz edytować swoich postów

BB Code jest Włączony
EmotikonyWłączony
[IMG] kod jest Włączony
HTML kod jest Wyłączony
Trackbacks are Włączony
Pingbacks are Włączony
Refbacks are Włączony



Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 01:56. Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO
Tłumaczenie: vBHELP.pl - Polski Support vBulletin VBulletin Skin by ForumMonkeys.




Nowy na forum?

  • Regulamin
  • Zapomniałeś hasła?
  • Zarejestruj się.
  • Jak szukać treści.
  • Polityka prywatności
  • Reklama

  • Ciekawe artykuły

  • Jaki Logitech
  • Czy Hz ma znaczenie?
  • Nie strać danych.
  • Robot co skosi trawnik
  • Zestawy użytkowników
  • Graj w 4K!

  • Testy otwarte

  • Panasonic ET5E test
  • Philips PFL 4007 test
  • Panasonic VT50 test
  • Sharp 70le835 test
  • Samsung ES7000 test
  • Panasonic DT50 test

  • Nasi Partnerzy

  • Cyfrowe atelier

  • Kontakt - hdtv.com.pl - Archiwum - Dyrektywa prywatności - Na górę