Strona główna Ostatnie testy Nasze Zestawy Kanały 4K Próbki HD Forum
Rejestracja Regulamin Kalendarz Szukaj Dzisiejsze posty Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane


PodstawyNA TYM FORUM ZABLOKOWANA JEST MOŻLIWOŚĆ TWORZENIA NOWYCH TEMATÓW, wątki z tego działu będą przeniesione do odpowienich podkategorii w innych działach

Wróć HDforum > Video > Podstawy > przycinanie obrazu na TV i monitorze
Odpowiedz

Junior Member

Avatar robercik.yo

Meldunek: May 2013
Postów: 12
Cytuj  
#8
05-11-2013, 17:02
Domyślnie

Nie wydaje mi się, że jest to wina małej ilości pamięci, czy słabego procesora. Zanim cokolwiek będziesz chciał robić ze sprzętem, sprawdź i popraw co się da programowo.
Odpowiedź z Cytatem
robercik.yo jest offline
reklama


Meldunek: Feb 2005
Skąd: hdtv.com.pl

 
Wspiera forum

Avatar lolek126

Meldunek: Dec 2007
Postów: 21,861
Cytuj  
#9
18-01-2014, 12:56
Domyślnie

A na innym kompie nie mozesz sprawdzic ?
__________________
Sony KD-55X8505C,KDL-55HX955,Onkyo TX-NR5010, Denon DBT-3313UD, Marantz SA-KI Pearl Lite. Paradigm Reference studio 60 v5, Paradigm Reference CC-590 v5, MA Gold GX-FX, Velodyne SPL – 1200 ultra.Van den hul D-352 z konfekcją DIY,Hq Ofc ProlinkExclusive,
Van den hul the Flat, Qed reference, Audioquest chocolate.Wireworld ultrafiolet 5. Oehlbach NF 1 Y.Nordost Red Dawn,. Kabl. zasil. PS-Audio AC-3, Audioquest NRG 2x 2szt. , Monster Cabel powerline 200. Listwy zasilające Supra DB-06EU, Belkina.
Odpowiedź z Cytatem
lolek126 jest offline
Junior Member

Avatar twojpost

Meldunek: Feb 2014
Postów: 10
Cytuj  
#10
04-02-2014, 20:03
Domyślnie

Wina może leżeć zarówno po stronie komputera jak również i kodeków.
Odpowiedź z Cytatem
twojpost jest offline
reklama


Meldunek: Feb 2005
Skąd: hdtv.com.pl

 

Senior Member

Avatar Grisza HD

Meldunek: Jan 2015
Postów: 253
Cytuj  
#11
06-01-2015, 18:46
Domyślnie

Może też być że jest z byt duża objętość pliku.
Odpowiedź z Cytatem
Grisza HD jest offline
Member

Avatar mufex

Meldunek: Mar 2011
Postów: 57
Cytuj  
#12
09-01-2015, 19:17
Domyślnie

To wina tego, że masz włączone klonowanie. Czy jak wyłączysz klonowanie masz ten efekt? Synchronizację pionową jak masz ustawioną w karcie? Jaka to karta? jaki procek? Jakim programem oglądasz?
Odpowiedź z Cytatem
mufex jest offline
Junior Member

Avatar kamilo23

Meldunek: Jan 2015
Postów: 1
Cytuj  
#13
31-01-2015, 15:50
Domyślnie

Podepnę się pod temat.

Na lapku obraz śmiga ok, nic nie tnie.

Mam włączony pulpit rozszerzony. Monitor laptopa i TV samsung ue40eh5000.
Laptop to stacja robocza hp 8770w. Problem polega na tym że potrafi przyciąć obraz na kilka sekund. Podłączenie kablem DS-HDMI. Tv ma wejście hdmi laptop Displayport. Odtwarzacz potplayer. Wgrałem noweoprogramowanie do samsunga. Coś komuś jeszcze świta?
Odpowiedź z Cytatem
kamilo23 jest offline
Junior Member

Avatar jimmi8

Meldunek: Mar 2015
Postów: 5
Cytuj  
#14
06-03-2015, 19:14
Domyślnie

moze problem jest przez sterowniki
Odpowiedź z Cytatem
jimmi8 jest offline
reklama


Meldunek: Feb 2005
Skąd: hdtv.com.pl

 

Odpowiedz

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Przeszukaj ten temat:

Zaawansowane wyszukiwanie

Zasady postowania
Nie możesz zakładać nowych tematów
Nie możesz pisać wiadomości
Nie możesz dodawać załączników
Nie możesz edytować swoich postów

BB Code jest Włączony
EmotikonyWłączony
[IMG] kod jest Włączony
HTML kod jest Wyłączony
Trackbacks are Włączony
Pingbacks are Włączony
Refbacks are Włączony



Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 03:45. Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO
Tłumaczenie: vBHELP.pl - Polski Support vBulletin VBulletin Skin by ForumMonkeys.




Nowy na forum?

  • Regulamin
  • Zapomniałeś hasła?
  • Zarejestruj się.
  • Jak szukać treści.
  • Polityka prywatności
  • Reklama

  • Ciekawe artykuły

  • Czy Hz ma znaczenie?
  • Nie strać danych.
  • Robot co skosi trawnik
  • Zestawy użytkowników
  • Graj w 4K!

  • Testy otwarte

  • Panasonic ET5E test
  • Philips PFL 4007 test
  • Panasonic VT50 test
  • Sharp 70le835 test
  • Samsung ES7000 test
  • Panasonic DT50 test

  • Nasi Partnerzy

  • Cyfrowe atelier

  • Kontakt - hdtv.com.pl - Archiwum - Dyrektywa prywatności - Na górę