Strona główna Ostatnie testy Nasze Zestawy Kanały 4K Próbki HD Forum
Rejestracja Regulamin Kalendarz Szukaj Dzisiejsze posty Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane


Wróć HDforum > Video > LCD > Philips > Philips 32PFL3088
Odpowiedz

Junior Member

Avatar patrykzs

Meldunek: Oct 2013
Postów: 4
Cytuj  
#1
15-10-2013, 22:09
Domyślnie Philips 32PFL3088

Witam, jestem tutaj nowy na forum i nie wiem czy wybrałem dobry dział, mam problem ponieważ dostałem telewizor Philipsa 32PFL3088 i nie ma on wejścia VGA, tylko HDMI i SCART a w laptopie mam tylko VGA i teraz nie wiem jak to podłączyć żeby to na pewno działało, czytałem dużo o tym na internecie ale już się sam w tym wszystkim pogubiłem, wiem już że same kable nie będą działać i trzeba konwerter, tylko teraz wiem że są jakieś dwa kierunki, i teraz pytam was znających się na tym temacie co muszę kupić aby podłączyć tego laptopa pod telewizor i wszystko działało, jak byście mogli podajcie jakiś link. Laptop to HP 6730s ze zintegrowaną kartą graficzną. Z góry dziękuję
Odpowiedź z Cytatem
patrykzs jest offline
reklama


Meldunek: Feb 2005
Skąd: hdtv.com.pl

 
Junior Member

Avatar liberart

Meldunek: Sep 2013
Postów: 18
Cytuj  
#2
15-10-2013, 22:34
Domyślnie

Na stronie 37 w instrukcji jest dokładnie pokazane jak podłączyć
http://download.p4c.philips.com/file...12_dfu_pol.pdf
Odpowiedź z Cytatem
liberart jest offline
Junior Member

Avatar patrykzs

Meldunek: Oct 2013
Postów: 4
Cytuj  
#3
15-10-2013, 22:43
Domyślnie

Tak w instrukcji jest napisane aby podłączyć kablem HDMI-DVI a w laptopie mam tylko VGA
Odpowiedź z Cytatem
patrykzs jest offline
reklama


Meldunek: Feb 2005
Skąd: hdtv.com.pl

 

Junior Member

Avatar liberart

Meldunek: Sep 2013
Postów: 18
Cytuj  
#4
15-10-2013, 22:53
Domyślnie

Zaopatrz się w przejściówkę dvi na vga i dalej podpiąć wedle instrukcji, albo bezpośrednio w kabel vga hdmi, ale różnie to bywa z takimi kombinowanymi podłączeniami.
Odpowiedź z Cytatem
liberart jest offline
tdx
Wspiera forum

Avatar tdx

Meldunek: Dec 2008
Postów: 10,285
Skąd: Rzeszów B4

Cytuj  
#5
15-10-2013, 22:55
Domyślnie

bez takich głupich rad
Odpowiedź z Cytatem
tdx jest offline
Junior Member

Avatar patrykzs

Meldunek: Oct 2013
Postów: 4
Cytuj  
#6
15-10-2013, 23:00
Domyślnie

Ale kabel VGA HDMI ponoć nie ma prawa działać bo HDMI jest cyfrowe a VGA analogowe, a przejściówki DVI na VGA nie podłączę bo nie ma przejściówki z DVI-D na VGA a kable tylko są takie, ma ktoś może inne rady?
Odpowiedź z Cytatem
patrykzs jest offline
tdx
Wspiera forum

Avatar tdx

Meldunek: Dec 2008
Postów: 10,285
Skąd: Rzeszów B4

Cytuj  
#7
15-10-2013, 23:15
Domyślnie

jasne Unitek Y-6210
Odpowiedź z Cytatem
tdx jest offline
reklama


Meldunek: Feb 2005
Skąd: hdtv.com.pl

 

Odpowiedz

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Przeszukaj ten temat:

Zaawansowane wyszukiwanie

Zasady postowania
Nie możesz zakładać nowych tematów
Nie możesz pisać wiadomości
Nie możesz dodawać załączników
Nie możesz edytować swoich postów

BB Code jest Włączony
EmotikonyWłączony
[IMG] kod jest Włączony
HTML kod jest Wyłączony
Trackbacks are Włączony
Pingbacks are Włączony
Refbacks are Włączony



Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 05:18. Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO
Tłumaczenie: vBHELP.pl - Polski Support vBulletin VBulletin Skin by ForumMonkeys.




Nowy na forum?

  • Regulamin
  • Zapomniałeś hasła?
  • Zarejestruj się.
  • Jak szukać treści.
  • Polityka prywatności
  • Reklama

  • Ciekawe artykuły

  • Jaki Logitech
  • Czy Hz ma znaczenie?
  • Nie strać danych.
  • Robot co skosi trawnik
  • Zestawy użytkowników
  • Graj w 4K!

  • Testy otwarte

  • Panasonic ET5E test
  • Philips PFL 4007 test
  • Panasonic VT50 test
  • Sharp 70le835 test
  • Samsung ES7000 test
  • Panasonic DT50 test

  • Nasi Partnerzy

  • Cyfrowe atelier

  • Kontakt - hdtv.com.pl - Archiwum - Dyrektywa prywatności - Na górę