Skóra, fura i komóra :) Czyli luzne rozmowy o motoryzacji.
Panowie, rozmawiamy tu o szerokopojetej motoryzacji, czyli naszych wiekszych i często droższych zabawkach
W myśl powiedzenia: "Nie samym sprzętem czlowiek żyje".
Wszystkie tematy zwiazane z auto-moto, w tym car audio, nowinki motoryzacyjne, nasze przemyslenia, ciekawe filmy z sieci, zdjecia, a takze cos co towarzyszy motoryzacji od zarania dziejow... czyli piekne dziewczyny
Kazdy temat powiązany z motoryzacją, mile widziany.
__________________ Kino: Sony 65XG8196, Panasonic 55GX740, Sonos Beam, Sonos One SL x 2, Samsung UBD K8500, Stereo: Marantz Pm 6006, Marantz CD 6005, Dali Zensor 1, Logitech Bluetooth adapter, okablowanie Audioquest, stojaki Norstone Stylum Rozrywka: Xbox One, Xbox One S
Gadżety: JBL Flip, oświetlenie TPC, JBL 65BT Telewizja NC+
Ten ostatni to DeLorean, swietne kultowe auto.
Trzeba sobie odswiezyc filmy chyba.
Jezeli chodzi o Prosie, to mi osobiscie nie leza te auta. Nie wiem, nigdy nie bylem wielkim fanem tej marki. Za to Bmw i Merc jak najbardziej, z tym ze dla mnie nr.1 to model CL.
Tylko ze do takich aut, potrzeba tez odpowiedniej "wyrozumialej" Policji, najlepiej takie z Rosji
Lubie Porsche bo jest w pewnym sensie konserwatywne. Bryla jak i pomysl na auto w zasadzie sie nie zmieniaja. Napisalem " w pewnym sensie" bo Panamera jest od tego odstepstwem chociaz zachowuje charakter marki.
CL tez jest autem, ktorym bym nie pogardzil. Ogolnie nowe Mercedesy znow robia wrazenie bo byl czas, ze byly bardzo nudne.
__________________ Kino: Sony 65XG8196, Panasonic 55GX740, Sonos Beam, Sonos One SL x 2, Samsung UBD K8500, Stereo: Marantz Pm 6006, Marantz CD 6005, Dali Zensor 1, Logitech Bluetooth adapter, okablowanie Audioquest, stojaki Norstone Stylum Rozrywka: Xbox One, Xbox One S
Gadżety: JBL Flip, oświetlenie TPC, JBL 65BT Telewizja NC+