Nasze zestawyTutaj prezentujemy nasze wnętrza wraz ze sprzętem. |  | | Wspiera forum
Meldunek: Feb 2010 Postów: 583
|
26-09-2016, 20:06
| Cytat:
Napisał kapusta7 Zapomnijta.
Z resztą, co tam podziwiać jak tam jest Marantz i to do tego czarny. | Wypraszam sobie! Co nie tak jest w czarnych Marantzach?
Żartuję oczywiście  , o gustach się nie dyskutuje. Mi się podoba | | | | reklama
Meldunek: Feb 2005 Skąd: hdtv.com.pl | | | | Banned
Meldunek: Nov 2011 Postów: 8,319
26-09-2016, 20:13
|
He , trzeba jakoś im dopiec aby na złość zaczeli robić.
| | | | Wspiera forum
Meldunek: Sep 2006 Postów: 11,365
26-09-2016, 20:20
|
Koledzy, dzięki za miłe słowa!  Kapusta, Caparzo - Wam w szczególności 
Obiecany osobny wątek będzie - słowo się rzekło, a foty będą już większe, choć to dziwne, że w albumie stają się tak pomniejszone, bo wklejam co najmniej 3 x większe...
Sporo już wklejałem do tego ogólnego wątku, większość widzieliście, ale minęło też sporo czasu, a zestaw ewoluuje.
Czekam jeszcze na kilka małych drobiazgów.
Pierwsze foty zostały, kiedy faktycznie nie mogłem się zdecydować. Przestawiałem co kilka dni. Fota nr 9 jest aktualna i tak zostaje.
To jest "zwykły" pokój, ale tu lubię usiąść, posłuchać, coś obejrzeć, szczególnie teraz kiedy w chłodniejsze wieczory można napalić w kominku 
Zegarka szukałem długo, by pasował do marantzowego wyświetlacza.
Będą też foty z ekranem i kadrem, ale z góry uprzedzam, że nie zrobią takiego wrażenia jak u Bipo 
Savron, Alieny to przez Ciebie!  Tak mi się spodobały, że nie zastanawiałem się ani minuty.
Co do kabli, to na tyle sprzętu i kolumn, musiałem wszystko ładnie opisać, teraz nie da się pomylić 
Armanig, dawaj, teraz Ty, bo nas zjedzą
__________________ Pozdrawiam Dali Ikon 6 Mk2 White High Gloss 7.1.4 Atmos Marantz PM-KI Pearl Lite, SA-KI Pearl Lite, AV7702 mk2, MM7025, 2x MM7055, UD7007, NA7004, ST6003, HD-DAC1, Rega Planar 3 MC Apheta 2, Bluesound Node 2i, Sennheiser HD 650, Sony WH-1000XM3 Kable stereo (głośnikowe, RCA i zworki) Tellurium Q Black, Kable kino QED Performance Sony Bravia KDL-46NX700 White, Epson EH-TW3200, Samsung S10 Galeria
Ostatnio edytowane przez krzysztofradio ; 26-09-2016 o 20:31 | | | | reklama
Meldunek: Feb 2005 Skąd: hdtv.com.pl | | | | Banned
Meldunek: Nov 2011 Postów: 8,319
26-09-2016, 20:31
|
Ty tu nie pisz poematów, tylko napisz załóż swój wątek.
Nikt Cię nie okradnie bo kto by chciał czarnego Marantza w domu | | | | Wspiera forum
Meldunek: Apr 2013 Postów: 4,763
|
26-09-2016, 20:38
|
Chetni by sie znalezli 
Zaraz jeden czarny sie u mnie znajdzie :P jeszcze jedna/dwie wyplaty i odzaluje.
__________________ | | | | Wspiera forum
Meldunek: Sep 2006 Postów: 11,365
26-09-2016, 20:52
| Cytat:
Napisał kapusta7 Ty tu nie pisz poematów | a ja to dla Ciebie wszystko... Cytat:
Napisał kapusta7 kto by chciał czarnego Marantza | Ma być czarno na białym, albo biało na czarnym, no co zrobić, mam słabość do murzynek Cytat:
Napisał lolo2 Zaraz jeden czarny sie u mnie znajdzie :P jeszcze jedna/dwie wyplaty i odzaluje. | Już nie przeliczaj na sukienki, tylko goń do sklepu!
__________________ Pozdrawiam Dali Ikon 6 Mk2 White High Gloss 7.1.4 Atmos Marantz PM-KI Pearl Lite, SA-KI Pearl Lite, AV7702 mk2, MM7025, 2x MM7055, UD7007, NA7004, ST6003, HD-DAC1, Rega Planar 3 MC Apheta 2, Bluesound Node 2i, Sennheiser HD 650, Sony WH-1000XM3 Kable stereo (głośnikowe, RCA i zworki) Tellurium Q Black, Kable kino QED Performance Sony Bravia KDL-46NX700 White, Epson EH-TW3200, Samsung S10 Galeria | | | | Klub HDTV.com.pl
Meldunek: Sep 2010 Postów: 1,412
|
26-09-2016, 20:53
| Cytat:
Napisał krzysztofradio Koledzy, dzięki za miłe słowa!  Kapusta, Caparzo - Wam w szczególności 
Obiecany osobny wątek będzie - słowo się rzekło, a foty będą już większe, choć to dziwne, że w albumie stają się tak pomniejszone, bo wklejam co najmniej 3 x większe...
Sporo już wklejałem do tego ogólnego wątku, większość widzieliście, ale minęło też sporo czasu, a zestaw ewoluuje.
Czekam jeszcze na kilka małych drobiazgów.
Pierwsze foty zostały, kiedy faktycznie nie mogłem się zdecydować. Przestawiałem co kilka dni. Fota nr 9 jest aktualna i tak zostaje.
To jest "zwykły" pokój, ale tu lubię usiąść, posłuchać, coś obejrzeć, szczególnie teraz kiedy w chłodniejsze wieczory można napalić w kominku 
Zegarka szukałem długo, by pasował do marantzowego wyświetlacza.
Będą też foty z ekranem i kadrem, ale z góry uprzedzam, że nie zrobią takiego wrażenia jak u Bipo 
Savron, Alieny to przez Ciebie!  Tak mi się spodobały, że nie zastanawiałem się ani minuty.
Co do kabli, to na tyle sprzętu i kolumn, musiałem wszystko ładnie opisać, teraz nie da się pomylić 
Armanig, dawaj, teraz Ty, bo nas zjedzą  | WOOW 
Piękny Zestaw Gratki !!!
| | | | reklama
Meldunek: Feb 2005 Skąd: hdtv.com.pl | | | |  | | Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat | | |
Zasady postowania
| Nie możesz zakładać nowych tematów Nie możesz pisać wiadomości Nie możesz dodawać załączników Nie możesz edytować swoich postów HTML kod jest Wyłączony | | | Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 06:20.