Strona główna Ostatnie testy Nasze Zestawy Kanały 4K Próbki HD Forum
Rejestracja Regulamin Kalendarz Szukaj Dzisiejsze posty Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane


Odpowiedz

Senior Member

Avatar kavoo

Meldunek: Oct 2007
Postów: 156
Cytuj  
#15
21-01-2008, 11:44
Domyślnie

W specyfikacjach nowych modeli (nawet tych skrotowych, podawanych po lebkach) wyszczegolniona jest opcja PC-Input. Czy ktos z wyslannikow moglby na ten temat powiedziec cos wiecej?

Konkretnie chodzi mi o to, jaka rozdzielczosc przyjmuje telewizor na tym wejsciu - tak, jak w poprzednich modelach po d-sub 1366x768, czy moze wreszcie pelne 1920x1080?
Odpowiedź z Cytatem
kavoo jest offline
reklama


Meldunek: Feb 2005
Skąd: hdtv.com.pl

 
Junior Member

Avatar slouON

Meldunek: Jan 2008
Postów: 18
Cytuj  
#16
22-01-2008, 01:48
Domyślnie

nie wiem czy tak mozna

http://www.in4.pl/komentarze_Nowe_pl..._...,15108.htm

premier nikt nie podaje :/
Odpowiedź z Cytatem
slouON jest offline
Senior Member

Avatar Jimmy

Meldunek: Oct 2007
Postów: 263
Cytuj  
#17
22-01-2008, 16:14
Domyślnie @ar2

Witam
Chyba drobna pomyłka. Blue-ray DMP-BD30 nie ma DTS HD Master Audio, ale model DMP-BD50 ma. Jest to tutaj http://panasonic.co.jp/pavc/global/blu-ray/dmp-bd50/
Pozdrawiam
Odpowiedź z Cytatem
Jimmy jest offline
reklama


Meldunek: Feb 2005
Skąd: hdtv.com.pl

 

ar2
Wsparcie
ADMINISTRATOR

Avatar ar2

Meldunek: Feb 2005
Postów: 3,558
Skąd: r2rstudio.eu

Cytuj  
#18
22-01-2008, 17:19
Domyślnie

Masz rację, do tekstu wkradł się błąd.
__________________
My definition is High Definition. Nie wiesz jak korzystać z funkcji szukaj? Przestrzegaj TO!

Odpowiedź z Cytatem
ar2 jest offline
Senior Member

Avatar kavoo

Meldunek: Oct 2007
Postów: 156
Cytuj  
#19
22-01-2008, 18:34
Domyślnie

To jak... ktorys z wyslannikow wie cos na temat rozdzielczosci tego PC-Input, o ktory 3 posty wyzej pytalem? Czy ta cala misja "CES 2008" polegala wylacznie na podziwianiu eksponatow i robieniu zdjec celem pochwalenia sie, ze sie tam bylo... a na kwestie techniczne juz nie starczylo czasu?

A moze zbyt trudne pytania zadaje? Bo to juz ktores z rzedu (w roznych miejscach forum), na ktore odpowiedzi sie nie doczekalem
Odpowiedź z Cytatem
kavoo jest offline
ar2
Wsparcie
ADMINISTRATOR

Avatar ar2

Meldunek: Feb 2005
Postów: 3,558
Skąd: r2rstudio.eu

Cytuj  
#20
22-01-2008, 20:23
Domyślnie

Nie podano żadnych informacji na temat rozdzielczości PC in
__________________
My definition is High Definition. Nie wiesz jak korzystać z funkcji szukaj? Przestrzegaj TO!

Odpowiedź z Cytatem
ar2 jest offline
Senior Member

Avatar kavoo

Meldunek: Oct 2007
Postów: 156
Cytuj  
#21
22-01-2008, 23:21
Domyślnie

Dzieki, zatem pozostaje czekac na oficjalna oferte i szczegolowe specyfikacje.
Odpowiedź z Cytatem
kavoo jest offline
reklama


Meldunek: Feb 2005
Skąd: hdtv.com.pl

 

Odpowiedz

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Przeszukaj ten temat:

Zaawansowane wyszukiwanie

Zasady postowania
Nie możesz zakładać nowych tematów
Nie możesz pisać wiadomości
Nie możesz dodawać załączników
Nie możesz edytować swoich postów

BB Code jest Włączony
EmotikonyWłączony
[IMG] kod jest Włączony
HTML kod jest Wyłączony
Trackbacks are Włączony
Pingbacks are Włączony
Refbacks are Włączony



Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:51. Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO
Tłumaczenie: vBHELP.pl - Polski Support vBulletin VBulletin Skin by ForumMonkeys.




Nowy na forum?

  • Regulamin
  • Zapomniałeś hasła?
  • Zarejestruj się.
  • Jak szukać treści.
  • Polityka prywatności
  • Reklama

  • Ciekawe artykuły

  • Czy Hz ma znaczenie?
  • Nie strać danych.
  • Robot co skosi trawnik
  • Zestawy użytkowników
  • Graj w 4K!

  • Testy otwarte

  • Panasonic ET5E test
  • Philips PFL 4007 test
  • Panasonic VT50 test
  • Sharp 70le835 test
  • Samsung ES7000 test
  • Panasonic DT50 test

  • Nasi Partnerzy

  • Cyfrowe atelier

  • Kontakt - hdtv.com.pl - Archiwum - Dyrektywa prywatności - Na górę